Meteorologii ne transmit că vremea va fi deosebit de caldă la finele acestei săptămâni, iar termometrele ar putea să indice chiar și 17 grade, potrivit prognozei transmise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), la solicitarea MEDIAFAX.

Sâmbătă, vremea va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă. „Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar cea minimă va fi de 3…5 grade”, precizează meteorologii.
Referitor la ziua de duminică, vremea se va menține deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, iar vântul va fi în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 5…6 grade.
La nivel național, sâmbătă, valorile termice vor fi în creștere, astfel încât vremea va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă. În cursul zilei, cerul va fi variabil și doar izolat vor fi ploi slabe, dar spre seară și noaptea înnorările se vor accentua în regiunile intracarpatice, unde va ploua pe arii relativ extinse. La munte, cu precădere în nordul Carpaților Orientali, precipitațiile vor fi mixte, favorizând depuneri de polei.
Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare…

Citește în stiri din România

Publică un comentariu

Comentariu