Vreme tipică de primăvară în aceste zile, cu ploi din loc în loc şi temperaturi mai mici de 30 de grade.

Până la finalul săptămânii, aversele se vor muta de la o regiune la alta, dar vor fi trecătoare şi de scurtă durată, anunță Digi24.

Vremea va fi instabilă în jumătatea de sud a ţării şi izolat, se vor acumula 20 de litri de apă/mp. Averse cu descărcări electrice vor apărea după prânz şi în zonele de deal şi de munte din întreaga ţară. Vântul va avea avea rafale de până la 50 km/h, iar maximele vor ajunge la 28 de grade Celsius în vest, dar se vor opri la 24 de grade în jumătatea sudică.

La munte, norii vor fi numeroşi până mâine şi va ploua în majoritatea masivelor mai ales în a doua parte a zilei. Apoi, soarele va deveni mai generos, dar nu vor lipsi aversele de după-amiază. Sâmbătă, vor fi mai frecvente în masivele vestice. În rest, vor apărea doar local.

La malul mării urmează încă două zile cu averse, tunete, fulgere şi vânt. Sfârşitul săptămânii va aduce, însă vreme frumoasă, iar câţiva nori de ploaie mai pot apărea doar duminică după-amiază. Temperaturile vor rămâne potrivite acestei perioade din an.

Publică un comentariu

Comentariu