[ad_1]

Fie că vorbim de spectacole de teatru, de petreceri în cluburi sau evenimente sportive, Sibiul este atractiv din punct de vedere al ofertei culturale și de timp liber în acest weekend.

Dacă sunteți în căutarea unei petreceri cu DJ pe măsură, atunci o variantă mai mult decât potrivită este Cotton Pub. Petrecerile de aici sunt atractive atât vineri cât și sâmbătă. Invitat special este cel mai tare DJ din București, așa că trebuie să mergeți acolo. Vedeți AICI mai multe detalii.

Poftiți la Târgul Imobiliar și Salonul de Mobilă 2018
Dacă sunteți interesați să cumpărați o casă sau un apartament, trebuie să ajungeți la Redal Expo în acest weekend. Acolo urmează trei zile dedicate domeniului imobiliar și a amenajărilor interioare. Mai multe detalii, AICI!

Regal folcloric la Festivalul Lucreția Ciobanu
Zeci de interpreți de muzică populară și membrii Ansamblurilor „Cindrelul-Junii Sibiului” și „Ceata Junilor” vor urca pe scena Festivalului-Concurs „Lucreţia Ciobanu” în zilele de 17 și 18 martie 2018. Biletele se pun în vânzare pe 6 martie, la Casa de Cultură a Orașului Cisnădie. Detalii AICI!

Spectacole atractive la Gong
Teatrul Gong vă așteaptă sâmbătă, 17 martie, de la ora 18:00 și duminică, 18 martie, de la ora 11:00, cu spectacolul „Scamatorii”, o adaptare după „Ocolul infinitului mic pornind de la nimic“ de Marin Sorescu. În acest spectacol cei mici vor descoperi bucuria teatrului de…

[ad_2]

Source link

Publică un comentariu

Comentariu