Zeci de familii de pe strada Tineretului din cartierul Gura-Câmpului vor fi mutate în locuințe noi.

Primăria municipiului Mediaș a achiziționat două terenuri pe strada Baia de Nisip din cartierul Vitrometan, unde se vor construi două blocuri de locuințe sociale.

Lucrările se vor face din fonduri europene, în urma unei finanțări în valoare de 7 milioane de euro, câștigate de municipalitatea medieșeană.

În cadrul unei ședințe extraordinare, consilierii locali medieșeni au votat un proiect de hotărâre privind aprobarea achiziționări unor imobile-teren situate în intravilanul municipiului Mediaș, strada Baia de Nisip fără număr. În noile locuințe sociale vor fi mutați locatarii garsonierelor 3 și 5 de pe strada Tineretului.

La începutul acestui an, Primăria Mediaș a câștigat un proiect cu finanțare europeană intitulat” Strategia de dezvoltare locală a zonelor urbane marginalizate de pe raza municipiului Mediaș”. Aceștia bani vor fi investiți în domeniul educației, ocupării forței de muncă, dezvoltării furnizării de servicii sociale, combaterea discriminării, infrastructura de locuire, sănătate, amenajarea spațiilor urbane degradate ale comunității defavorizate, dar și modernizarea spațiilor publice urbane.

Join the Conversation

1 Comment

Publică un comentariu

Comentariu