Ora de Mediaș
Știri în direct

Zumzee Sticks – Dulciuri bio cu miere de la Bradu– Comenzi online

De ce să dai copilului tău dulciuri pline de zahăr sau îndulcitori, coloranți, stabilizatori, potențiatori de gust si conservanți, când îi poți oferi un produs made in Sibiu mult mai sănătos și bun pentru imunitate? Zumzee Sticks sunt cele mai noi dulciuri pe bază de miere de albine care se produc în Sibiu, la Bradu.  Sunt paie biodegradabile umplute cu miere certificată Bio și produse într-o modernă fabricuță cu utilaje de ultimă generație. 

Afacerea dulciurilor din miere, este unică în Europa dar ideea a fost importată de peste ocean, unde există un trend în acest sens iar copiii înlocuiesc zi de zi dulciurile cu conținut mare de zahăr, cu niște paie umplute cu miere și diverse arome.

Ideea din Canada

Totul a pornit de la o vizită în Canada. „În urmă cu patru ani, eram într-o vizită la sora mea, în Vancouver. De la plecarea din țară, unul dintre obiective a fost să mă întorc cu o idee de afaceri. Într-o zi, plecasem spre insula Victoria, când nepoții mei, ne-au convins să facem un ocol de câțiva km, ca să își cumpere Honey Sticks de la un apicultor. Am întrebat ce sunt acelea și așa am aflat despre paiele din plastic, umplute cu miere cu arome de fructe. Tot drumul spre țară, m-am gândit la acestea, am căutat pe net și am văzut că sunt foarte apreciate de copiii din SUA și Canada, dar că în Europa nu se știa de ele. Așa m-am hotărât să pornesc o afacere și să produc Honey sticks”, povestește Adrian Miclăuș, managerul fabricii Zumzee Sticks de la Bradu. La producerea dulciurilor pe bază de miere, se folosesc numai ingrediente naturale Bio.

Un plus de sănătate și imunitate

De regulă, puțini copii vor să mănânce miere cu lingurița. Lucrurile sunt însă diferite în cazul paielor colorate cu miere și arome, pentru că totul se transformă în distractie, atât pentru copii cât și pentru părinți, chiar de la deschiderea paiului.

Mierea cu cacao și mierea cu pudră de roscove (carob) este percepută ca o cremă de ciocolată, un pic mai diferită, dar foarte gustoasa si sănătoasă. Mierea Bio, cacaua si carobul, toate bio, ajută la întărirea organismului și creșterea imunității.

„Misiunea noastră este aceea de a îmbunătăţi calitatea vieţii copiilor și adulților, prin producerea şi vânzarea celor mai sănătoase și delicioase dulciuri BIO, pe bază de miere de albine,  dulciuri 100% naturale. Producem aceste Honey Sticks delicioase și sănătoase, pentru a oferi o alternativă la produsele zaharoase nesănătoase, existente pe piață”, explică Adrian Miclăuș.

Cum se fac paiele cu mere

Procesul tehnologic este sigur și se realizează în mediu controlat sanitar. Mierea bio este cumpărată de la apicultorii români,  este filtrată și apoi depozitată în tancuri din inox, de 1000 l. Pentru unele sortimente, mierea se transformă în cremă, și pentru asta, se folosește un utilaj special. Combinată cu cacao sau pudră de roșcove, paiele cu miere sunt o adevărată desfătare pentru papilele gustative, dar și un motiv de distracție. Pentru că producătorii sunt preocupați de protejarea naturii, nu folosesc paie din plastic, ci paie biodegradabile, obținute din amidon de porumb și trestie de zahar. Acestea, după ce sunt golite, se pot arunca in containerul cu deseuri biodegradabile.

video

Paiele cu miere pot fi comandate online de pe site-ul www.honeysticks.ro și se găsesc deja în magazinul naturist Kriya de pe Strada Mitropoliei și în cartierul Ștrand, la magazinul cu produse germane, de pe Str. Prof. dr. Ioan Moga. În perioada urmatoare paiele cu miere vor putea fi gasite in tot mai multe magazine din Sibiu si din țară.

Pentru a face cunoscut noul produs care poate înlocui dulciurile nesănătoase de care sunt dependenți mulți copii, compania din Bradu a lansat o campanie în școli: „Mâncăm sănătos, ne distram și protejam natura”, în care copiii învață obiceiuri sănătoase și sustenabile și primesc cadou Zumzee Sticks-uri cu miere și cacao.  Directorii de școli, învățătorii sau diriginții pot adera la campanie contactând Zumzee Sticks la telefon 0741078919 sau email [email protected] 

Cumpără copilului tau Honey sticks-urile Zumzee. De ce? pentru că sunt Delicoase, sănătoase și …funny!

 

Cpmentariile sunt închise

Nu mai esti conectat la internet