Joi seară, în jurul orei 22 pe drumul județean care duce către stațiunea Păltiniș, din județul Sibiu s-a produs un accident de circulație.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul ISU Sibiu, iar traficul este complet blocat.Pe fondul vitezei neadaptate, un autoturism condus către Sibiu a intrat în coliziune cu un conducător auto care circula regulamentar din sens opus.

O altă mașină a lovit în spate autoturismul care nu a adaptat viteza. Accidentul a avut loc pe un sector de drum în panta, într-o succesiune de curbe, în condițiile unui carosabil umed.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, un accident în care sunt implicate mai multe maşini s-a produs, joi seară, pe drumul judeţean care duce către staţiunea Păltiniş.

”La faţa locului intervin autospeciala pentru transport victime multiple, SMURD C Terapie Intensiva mobila si SMURD Paltinis. Şase persoane sunt ranite (5  adulti şi un copil)”, au precizat reprezentanţii ISU SIbiu.

Sursă foto: INFO TRAFIC jud. Sibiu 

Publică un comentariu

Comentariu