Ora de Mediaș
Știri în direct

Alți zece români au murit de COVID-19 – Sunt 372 decese în total

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a informat, miercuri seară, că încă zece persoane infectate cu noul coronavirus au decedat. De la debutul pandemiei, în România, au murit 372 de oameni.

Un bărbat care a mers în 31 martie la Spitalul Municipal Sighetu Marmației a fost trimis în aceeași zi pentru consult la Spitalul de Boli infecțioase Baia Mare. De aici, a fost trimis la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, unde a fost internat în Secția ATI. A fost apoi transferat pe 3 aprilie la Spitalul de Pneumologie Cluj-Napoca, apoi pe data de 8 aprilie la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Sectia ATI, unde a fost intubat. S-au recoltat probe în 31 martie, a fost confirmat pe 2 aprilie și a murit în 13 aprilie. Suferea de afecțiuni neurologice.

O femeie de 74 ani din județul Timiș, internată în 8 aprilie la Spitalul Orășenesc Deta, apoi transferata pe 9 aprilie la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Timișoara-secția ATI, unde a fost intubată, a murit în 14 aprilie. Suferea de diabet zaharat tip I.

Un bărbat de 92 ani din județul Hunedoara, care provenea de șa Căminul de bătrâni din Orăștie, a fost internat în Spitalul Municipal Orăștie pe data de 13 aprilie din cauza unei fracturi. A fost transferat pe 14 aprilie în Spitalul…

Citește în stiri din România

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet