În iulie, Primăria Mediaș, prin intermediul Direcției pentru Cultură, pregătește o nouă ediție a atelierului de caligrafie. Acesta se va desfășura la Biblioteca Municipală „St. L. Roth”, începând cu 3 iulie 2023, sub îndrumarea doamnei Iulia Zaharia, profesoară de desen.

Atelierul se va întinde pe durata lunii iulie, găzduindu-și participanții în fiecare luni, între orele 11:00 și 13:00, în spațiile bibliotecii. Toți cei interesați, fie că sunt deja membri ai bibliotecii sau doresc să se înscrie, sunt încurajați să participe, având la ei stilou, creioane colorate, creion și un caiet tip 2.

Obiectivul acestui atelier este de a sprijini dezvoltarea artistică a participanților, îmbunătățindu-le calitatea scrisului și cultivându-le pasiunea pentru caligrafie. Detaliile, ordonarea și răbdarea necesară pentru redactarea unui text plăcut estetic și ușor de citit sunt aspecte esențiale ale acestei activități.

Pentru a vă înscrie la Atelierul de Caligrafie, puteți merge la Biblioteca Municipală „St. L. Roth” din Mediaș, situată în Piața Regele Ferdinand I.

Publică un comentariu

Comentariu