Baschetbaliștii sibieni revin pe parchetul Sălii Transilvania vineri, 8 decembrie, când vor primi vizita celor de la SCM U Craiova. Partida se va disputa începând cu orele 18:30 și va fi transmisă LIVE pe DigiSport.

După eșecul din etapa trecută, suferit în deplasare la Galați, BC CSU Sibiu joacă vineri o nouă partidă, de data aceasta pe teren propriu, în compania celor de la SCM U Craiova. Înaintea meciului, Dan Fleșeriu a declarat: 

”Va fi un meci dificil, cu o echipă ce marchează, în medie, peste 90 de puncte. Va conta, extrem de mult, în ce măsură vom reuși noi să îi oprim din a marca atât de ușor. Meciul vine într-un moment în care avem presiune mai mare pe noi, pentru că am jucat foarte prost în ultima etapă și se pare că suntem într-o formă mai puțin bună. Depinde foarte mult de modul în care se vor mobiliza jucătorii noștri și cât de multă energie vor fi dispuși să depună pentru a opri adversarul”, a spus antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

Biletele pentru această partidă s-au pus în vânzare online, pe www.csusibiu.ro și www.kompostor.ro, iar în măsura în care vor mai fi disponibile, se vor mai comercializa și înaintea partidei, la caseria Sălii Transilvania.

Reamintim tuturor celor care vor participa la meciurile echipei noastre, în luna decembrie, că BC CSU Sibiu s-a alăturat campaniei naționale ShoeBox și sprijină Asociația WeHelp Sibiu în demersul său de a “Pune un zâmbet pe fața unui copil de Sărbători”. Voluntarii WeHelp vor fi la intrarea principală în Sala Transilvania pentru a prelua cadourile pe care suporterii echipei noastre le pot aduce, înaintea partidei.

Detalii legate de campanie regăsiți aici: https://csusibiu.ro/stiri/bc-csu-sibiu-se-alatura-campaniei-shoebox

Pregătirea și participarea echipei de baschet BC CSU SIBIU în competițiile organizate de Federația Română de Baschet este susținută de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sportivă 2017, dar și de Consiliul Județean Sibiu.

 

Publică un comentariu

Comentariu