Ora de Mediaș
Știri în direct

Bioșemineele, din ce în ce mai apreciate – De ce merită să faci o astfel de investiție la tine acasă

Mitul cum că nu îți poți pune un șemineu în orice tip de locuință, pentru că emană fum sau miros neplăcut, nu prea stă în picioare. Medieșenii și nu numai au acum la dispoziție BIO ȘEMINEELE. Acestea se potrivesc pentru orice fel de locuință, casă sau chiar și apartamentele de la bloc.

Cei care își amenajează casa ori apartamentul și își doresc un șemineu decorativ care să nu scoată fum și să nici nu miroase, au la îndemână cea mai potrivită soluție. Vorbim de bioșeminee.
Desigur o să vă întrebați prin ce se diferențiază acestea de șemineele pe gaz sau o simplă sobă pe lemne, ori chiar și de șemineele de decor. Ei bine ca să fim siguri că vă oferim și răspunsurile corecte, am apelat la specialiștii de la pefoc.ro, iar aceștia ne-au lămurit pe deplin. Bioșemineele nu necesita coș de fum, deoarece nu emană fum și miros, și au flacară adevarată.”În primul rând, folosesc bio combustibil cum este bioetanolul, o substanta non-toxică, care protejeaza omul și mediul. Sunt mai avantajoase decât șemineele electrice sau pe gaz, deoarece nu depind de sursa de electricitate/ gaz. Calitatea superioara a manoperei, siguranta, designul contemporan, ușurinta utilizarii și multe prețuri accesibile sunt unele dintre cele mai importante caracteristici ale semineelor cu biocarburant. De asemenea, sunt foarte ușor de montat și convenabil de utilizat – trebuie doar sa adăugați biocombustibil”, ne-au explicat reprezentanții sibienilor.

Bio seminee decorative vs. Șemineele electrice
Am vrut să aflăm de asemenea de ce ar trebui să optăm pentru un șemineu decorativ și nu pentru unul electric de exemplu. ”Șemineele pe bioetanol, cât și cele electrice nu produc emisii de gaze toxice și nici nu necesită un coș de fum. Atât șemineele electrice, cât și bio șemineele decorative pot fi montate în orice spațiu util (terasa, hotel, bloc, gradina de vara, filigorie etc)”, mai spun cei de la pefoc.ro.
Recomandam gama de seminee pe bioetanol, deoarece spre deosebire de șemineele electrice, acestea beneficiază de o serie de avantaje:

  • Spre deosebire de semineele electrice, flacăra adevarată produce căldură în încăpere.
  • Bio șemineele produc o flacară adevărată, fără fum sau miros, rezultată din arderea bioetanolului, în timp ce, în cazul șemineelor electrice există doar un aspect de flacără (imitație de foc).
  • Ambele tipuri de șeminee oferă un plus de design, ambianță și pot fi montate oriunde chiar și în locuri inaccesibile celor tradiționale.
  • Șemineele electrice de calitate superioară au prețuri mai mari decât cele pe bio etanol de calitate.
  • Atât semineele electrice, cât ți cele pe bioetanol sunt uțor de întreținut, curățat și montat.
  • Niciun tip de semineu nu emană fum sau miros ți nu necesită coț de fum.
  • Prețurile șemineelor sunt reduse și ușor de întreținut, 100% ecologic.

Prețurile pentru un șemineu decorativ, pornesc de la 240 și diferă în funcție de nevoile și dorințele dintre cei care aleg o astfel de alternativă pentru încălzirea locuinței.
Pentru o ofertă completă accesați semineesibiu.ro, parte a marelui grup PEFOC.

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet