Ora de Mediaș
Știri în direct

CUPA ROMÂNIEI – Situație incredibilă la Gaz Metan Mediaș. Jucătorii au ajuns la meci cu taxiurile

0

[ad_1]

Mediașul lui Cristi Pustai s-a calificat cu emoții în optimile de Cupei României. Medieșenii au ajuns la meciul cu Metaloglobus cu taxiurile după ce autocarul cu care s-au deplasat s-a defectat pe centura Bucureștiului.

Gaz Metan Mediaș s-a calificat astăzi în optimile de finală ale Cupei României, după victoria cu 2-1 obținută pe terenul divizionarei secunde Metaloglobus.
Totuși, fotbaliștii lui Cristi Pustai au avut de înfruntat o situație neprevăzută cu puțin timp înainte de startul meciului. Conform GSP care citează TV Pro X, autocarul lui Gaz Metan s-a defectat pe centura Bucureștiului, jucătorii fiind nevoiți să ia taxiuri pentru a ajunge la timp în Pantelimon, acolo unde Metaloglobus își dispută meciurile de pe teren propriu.
Meciul, început cu 10 minute mai târziu, a debutat cum nu se poate mai prost pentru ardeleni, care au primit gol în minutul 3, de la Bilciurescu.
Gaz Metan a restabilit egalitatea în minutul 14, în urma unui autogol, marcând golul victoriei în minutul 71, prin Mitici, obținând calificarea în optimi în ciuda faptului că a terminat meciul cu doi oameni mai puțin, după eliminările lui Marius Constantin și Danci.

Source

[ad_2]

Source link

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata