MindShow este o exeperiență live unică. Joi, 26 octombrie, între orele 19:00 și 21:00, Vlad Grigorescu te invită la Sala Trabue la o porție de magie, cât și de umor.

Magie combinată cu tehnologie multimedia, multă imaginație, umor, interactivitate și un mesaj puternic. Acestea sunt ingredientele care fac din MINDSHOW o experiență LIVE unică. Vino să participi la un spectacol atipic și cu interacțiune în rândul spectatorilor, aceștia trecând prin diverse stări de spirit, de la amuzament până la uimire! Biletele pot fi achiziționate de aici → http://bit.ly/Vlad-Grigorescu-Mediaș. Preț bilet: 20 lei / 40 lei.

Vlad Grigorescu este unul dintre artiştii de top ai României. Este considerat unul dintre cei mai buni din domeniul său şi asta se vede în numarul mare de spectacole şi în numarul mare de fani pe care i-a caştigat de-a lungul timpului. Este un magician cu un stil original, show-urile lui fiind pe cât de amuzante, pe atât de pline de substanţă. Cu sute de ore pe scena şi în studiourile TV, Vlad Grigorescu şi-a făcut un renume, informează istvanbertalan.ro

„Pentru mine magia înseamnă mai mult decât trucuri. Ca şi muzica, dansul, pictura sau poezia, eu cred că magia este o formă de artă prin care se pot transmite mesaje şi emoţii. Magicianul nu trebuie să fie cel care vine pe scenă cu aroganţă pentru că el a învăţat câteva trucuri, ci trebuie să fie cel care deschide un drum nou pentru spectatori. Un drum, la sfârşitul căruia, spectatorul să fie mai „bogat”. Când eram mic, tata mi-a arătat un truc cu un nasture. Tata nu este magician. Ştia şi el un truc şi voia să mă ţină ocupat. M-a ţinut ocupat toată viaţa”, a mărturisit Vlad Grigorescu.

Publică un comentariu

Comentariu