foto: arhivă

Un tânăr din Mediaș a făcut accident la Dârlos. A intrat cu mașina în zidul unei case, avariind și un alt autoturism.

„Din primele date se pare că un bărbat în vârstă de 22 de ani din Mediaș ar fi pierdut controlul asupra mașinii, ar fi derapat și ieșit în afara părții carosabile lovind colțul unui imobil și o mașină staționată”, transmite Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma impactului, șoferul și un pasager din autoturism au fost răniți. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de pompieri militari și un echipaj SMURD din cadrul Secției Mediaș în localitatea Dârlos unde un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă și a lovit un alt autoturism parcat. În urma accidentului s-au acordat îngrijiri medicale pentru două persoane implicate care au fost transportate la CPU Mediaș, conștiente cu dureri lombare și diverse traumatisme”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Echipajul de pompieri a asigurat măsurile de prevenire și apărare împotriva incendiilor la locul intervenției din cauza unor scurgeri de combustibil pe carosabil ca urmare a impactului.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Publică un comentariu

Comentariu