INDECA Business este compania cu sediul la Sibiu, cunoscută atât pentru serviciile de consultanță pe care le oferă companiilor precum DHL – Deutsche Post sau OBI, dar și pentru că oferă unele dintre cele mai atractive pachete de angajare din oraș. Iar anul acesta, compania are planuri mari. Se dorește creșterea echipei de la Sibiu, iar asta înseamnă că vorbitorii de limba germană pot aplica pentru un post aici. Se caută personal pentru posturile de agent front și back office, iar salariul entry-level brut pornește de la 8.500 lei lunar! CV-urile se pot depune la recrutari.sibiu@indeca-business.de, prin platforma Ejobs, sau chiar pe pagina de Facebook Indeca Business România.

Job-ul ideal – salariu atractiv, echipă tânără, birou în inima orașului

 INDECA Business a continuat să dezvolte noi parteneriate cu unele dintre cele mai mari companii din Germania, și pentru 2023 și-a propus să crească echipa de la Sibiu de la 350 la 500 de colegi. Iar condițiile oferite sunt printre cele mai atractive din oraș. Birourile se află chiar în centrul Sibiului, colectivul este unul tânăr, programul poate fi configurat în funcție de dorințe, și salariul oferit depășește mult media locală.

” Recrutăm colegi pentru o serie de proiecte noi, dar și pentru o parte din cele deja existente. Avem disponibile 150 de posturi pe limba germană, agenți front office și agenți back office. Bineînțeles, continuăm să oferim beneficii salarile consistente, salariile entry-level începând cu 8.500 lei brut lunar. Dar acesta nu este singurul avantaj. Nu căutăm persoane care să fi avut neapărat experiență în acest domeniu. Ne mândrim chiar că în echipa INDECA își găsește locul oricine, atâta timp cât se cunoaște bine limba germană.”, spune Paul Balla, country managerul grupului Indeca Business.

Nu doar că salariul este unul atractiv, acesta și crește după un an în firmă, cu aproximativ 7%, prin intermediul unui program intern de loialitate. Tot în cadrul acestui program, angajații Indeca mai primesc câte o zi de concediu pentru fiecare an petrecut în firma, adițional celor 21 cu care încep.

Full time sau part-time – tu alegi

 Un motiv foarte bun pentru a alege un job în cadrul Indeca Business este acela că orice angajat decide cât și când lucrează. Compania oferă toate posibilitățile de configurare a programului de lucru, în funcție de preferințele fiecărui angajat. Astfel, îți poți alege numărul de ore, și chiar zilele în care vrei să lucrezi. ”Sunt liceeni și studenți care, în acest fel, își pot asigura și un venit constant, și pot merge în continuare și la cursuri. Sunt mămici care, la fel, pot beneficia de venitul lunar, fără să lipsească prea mult de lângă cei mici. Am încercat să ne gândim la soluții cât mai variate, pentru toate categoriile de aplicanți” completează Paul Balla, country manager Indeca Business.

Cu atât de multe beneficii oferite, un job in cadrul INDECA Business cu siguranță este o oportunitate de neratat. Așadar, dacă vorbești limba germană, și îți dorești să lucrezi în centrul orașului, într-un mediu plăcut, pe un salariu extrem de atractiv și cu un program de lucru extrem de flexibil, poți trimite CV-ul prin e-mail la adresa recrutari.sibiu@indeca-business.de, la numărul de telefon 0722 356 738, pe site-ul Ejobs, și chiar prin platforma Facebook Indeca Business Romania.

 

Publică un comentariu

Comentariu