Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO: Președintele Iohannis, huiduit la Iași – Se strigă „Vrem autostradă”

Roman 300

Klaus Iohannis se află vineri la Iași. În timpul discursului de Ziua Unirii Principatelor, președintele a fost aplaudat, dar și huiduit de mulți ieșeni.

„Din Parlament, PSD vrea însă să blocheze toate reformele și de aceea avem nevoie de alegeri anticipate. Acest fapt nu este un moft, ci o dorință stringentă a societății pentru ca românii să se schimbe în bine. (…) Avem nevoie de politiceni care să își iubească țara cu adevărat, să facă din ea o Românie normală”, a spus Klaus Iohannis. 

Klaus Iohannis a mai spus, în timp de mai mulți ieșeni protestau pentru Autostradă, că „România are nevoie de Autostrada Unirii, proiect consfințit prin lege, care obligă statul să realizeze un drum de mare viteză peste Carpați”.

„Pentru că ne aflăm la Iași, în inima Moldovei, transmit un semnal ferm către guvernanți: românii și România au nevoie de Autostrada Unirii, proiect consfințit prin lege, care obligă statul să realizeze un drum de mare viteză peste Carpați. Provinciile istorice, Moldova și Transilvania, trebuie să fie unite! Fără această autostradă, Moldova nu va putea recupera decalajul economic”, a mai spus Iohannis, în timpul discursului său.

Președintele a mai spus că românii trebuie ca la sărbătoare și în momentele…

Citește în stiri din România

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet