În această dimineață la Mediaș a avut loc deschiderea centrului local de examinare pentru permise auto.

Sediul este situat pe Alee Comandor Dimitrie Moraru numărul 17, iar acesta va fi deschis în fiecare zi de miercuri, între orele 10:00 și 16:00.

Cetățenii din municipiul Mediaș și din localitățile limitrofe își vor putea depune aici dosarele pentru susținerea probei teoretice, vor susține examenul teoretic și vor depune cererile pentru programarea la proba practică.

„Deschiderea Centrului Local de Examinare la Mediaș este o consecință firească a sutelor de solicitări venite din partea cetățenilor din nordul județului Sibiu. Am făcut toate demersurile legale și necesare pentru aprobarea înființării acestui centru, considerând că rolul Instituției Prefectului este de a răspunde nevoilor comunității”, precizează Adela Muntean, prefectul județului Sibiu.

Centrul Local de Examinare este o componentă a Serviciului Public Comunitar Regim Permise Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Sibiu din cadrul Instituției Prefectului – Județul Sibiu.

Acesta va deservi cetățenii din municipiul Mediaș, orașele Dumbrăveni și Copșa Mică și din comunele: Șeica Mică, Micăsasa, Axente Sever, Moșna, Dârlos, Bazna, Blăjel, Brateiu, Biertan, Ațel, Alma, Hoghilag, Laslea, Târnava și Valea Viilor.

Publică un comentariu

Comentariu