Soția președintelui Klaus Iohannis, i-a dus pe elevii clasei a noua de la Colegiul  Național ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu, unde predă la turneul de tenis Sibiu Open.

Carmen Iohannis a declarat presei că a decis ca prima ieșire cu elevii clasei a noua de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, unde este diriginte și profesor de limba engleză, să se desfășoare la turneul de tenis Sibiu Open, pentru a le transmite copiilor să practice sportul.

„A fost prima noastră ieșire cu clasa a noua și am zis să începem cu sportul, pentru că vrem să dăm un semnal că sportul este foarte important pentru tineri, pentru vârstnici, pentru orice vârstă și mai ales tenisul, care este un sport foarte frumos, elegant, plăcut tuturor. Dacă tot avem Sibiu Open, atunci de ce să nu profităm de el? Sper că după ora asta de dirigenție în aer liber, mulți dintre elevii mei se vor apuca de orice sport”, a spus Carmen Iohannis.

Întrebată dacă îi va duce și pe elevii din noua promoție la Cotroceni, așa cum a făcut cu cei care au terminat vara aceasta liceul, să îl cunoască pe președinte, Carmen Iohannis a spus că este posibil.

„Da, dacă o să îmi ceară, dacă o să ne hotărâm să facem o excursie la București, sigur că vom vizita și Cotroceniul”, a spus soția președintelui Klaus Iohannis.

Potrivit acesteia, de obicei își duce elevii în excursie în zona Ardealului, pentru că este mai aproape de casă.

Publică un comentariu

Comentariu