Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO VIDEO Lucrări importante de modernizare a canalizării din zona Aviației

Mai multe străzi din zona Aviației se vor putea bucura curând de canalizare nouă, dar și de lucrări importante la infrastructură rutieră.

Marți, primarul Gheorghe Roman a fost prezent în șantierul de pe strada Petru Maior unde a stat de vorbă și cu câţiva locuitorii din zonă.

”Acest proiect reprezintă deteriorarea sau inexistentă rețelelor de canalizare pluvială. După cum se poate observa la nivelul întregului oraș, zonele critice au intrat într-un program de modernizare. Sigur, aceste lucrări sunt anevoioase și costisitoare, produc un real disconfort. Îi asigur pe medieșeni că aceste lucrări sunt extrem de utile, de aceea îi îndemn să aibe încredere. Aceste lucrări le efectuăm pentru a avea un confort. În toate zonele unde venim cu lucrări de canalizare pluvială, cu siguranță că vom revenii cu lucrări la infrastructură rutieră” a declarat Gheorghe Roman, primarul Mediașului.

LIVE VIDEO Gheorghe Roman despre zonele afectate de precipitații din Mediaș – Urmează lucrări importante Detalii pe www.orademedias.ro

Gepostet von Ora de Mediaș am Dienstag, 23. Juni 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet