Este foarte clar că toate jocurile de noroc dintr-un cazino aduc profit acestora din urmă. Este şi normal să fie aşa, pentru că în caz contrar toate cazinourile ar da peste noapte în mod garantat faliment. Dar acest lucru nu se întâmplă pentru ca toate sloturile oferă un RTP care ajunge în unele cazuri la 97%, diferenţa de 3% fiind profitul net al cazinourilor.

Chiar dacă pare puţin imaginează-ţi că zilnic milioane de oameni accesează aceste jocuri de noroc aşa că acest puţin devine mult şi în acest fel se explică şi longevitatea cazinourilor. Dar nu ne interesează soarta lor atât de mult ci a ta, aşa că am hotărât să îţi arătăm cum să stai departe de pierderile în serie la sloturi deci urmăreşte-ne cu atenţie.

Joacă cu atenţie

Trebuie să îţi construieşti un buget de joc pe care în caz de pierdere să nu îl regreţi prea tare. Dacă eşti OK cu această idee atunci vei lua în mod garantat de la sloturi partea de distracţie şi de adrenalină pe care le meriţi ca jucător.

Dar dacă vrei să obţii un succes financiar atunci când joci la sloturi investiţia ta trebuie să fie una mică. Nu te arunca din prima pe mize mari, pentru că în acest caz bugetul tău financiar se va epuiza extrem de rapid.

Abordează slotul cu atenţie şi nu spune nu unui bonus fără depunere. Un asemenea cadou nu merită ignorat în nici un fel pentru simplul fapt că nu necesită din partea ta nici măcar o investiţie de 1 RON.

Revendică-l deci şi rulează-l la slotul indicat de platformă. Ai în faţă 2 posibilităţi, fie înregistrezi pierderi succesive fie obţii câştigul dorit. Pentru prima variantă vei resimţi în mod evident un gust amar dar acesta va fi atenuat de faptul că până la urmă nu te-a costat nimic.

Dar dacă câştigi, atunci meriţi felicitat, ai făcut bani fără nici o investiţie şi acest lucru în jocurile de noroc reprezintă un cadou rar de care trebuie să te bucuri. Un bonus fără depunere îţi oferă de cele mai multe ori  bani dar este posibil să ai parte şi de rotiri gratuite.

În fond este exact acelaşi lucru, dacă primeşti bani îi joci la slotul indicat de platformă iar dacă ai parte de rotiri gratuite o să faci exact acelaşi lucru. Ideea este să nu le ratezi, pentru că reprezintă o oportunitate de a-ţi îmbogăţi experienţa de jucător dar şi de a face bani fără nici o investiţie personală.

Joacă responsabil

Sub acest îndemn se ascund de fapt câteva acţiuni pe care trebuie să le faci pentru a limita pierderile în serie la sloturi. Şi în mod evident o să începi cu bugetul, pe care trebuie să îl stabileşti la o anumită limită.

Această limită este posibil să nu îţi asigure câştigurile la care speri dar are un mare avantaj, limitează pierderile. Dar în cazul în care ai parte de câştiguri nu ezita să le retragi, le poţi folosi ulterior ca să te premiezi printr-un cadou bine meritat sau să intri într-o altă sesiune de joc.

Problema la pierderile în serie este că pun jucătorul într-o situaţie delicată, pierde masiv şi este tentat să se adâncească în alte pierderi prin suplimentarea bugetului. Este greşeala fatală în care din păcate cad tot mai mulţi jucători, greşeală care declanşează o dependenţă nocivă faţă de jocurile de noroc.

Pentru ca să nu faci această greşeală platformele online pentru jocuri de noroc te ajută prin instituirea unor limite de depunere şi a altora de pierdere. Dacă le activezi eşti în siguranţă, ai pierdut, nu ţi se dă voie să alimentezi din nou contul decât după o perioadă bine definită de timp pe care tot tu o alegi.

Este adevărat că înregistrezi o serie neagră de pierderi dar de ce să o reiei la nesfârşit? Uneori este bine să iei decizia care nu îţi convine, să închei jocul în pierdere şi să aştepţi o nouă zi care se poate dovedi una mai norocoasă.

Ponturi câştigătoare

Pentru că sloturile sunt atât de populare ele există în mii de titluri în oferta cazinourilor online. Şi acest lucru poate să fie destul de bulversant pentru orice jucător, ce să alegi din aceasta imensitate de ofertă care te asaltează la propriu?

Din fericire platformele îţi înţeleg această dilemă şi organizează sloturile pe tipologii distincte. Sub un buton găseşti sloturile cu fructe, sub altul pe cele de tip megaways în timp ce sub altul se găsesc sloturile de unde poţi cumpăra speciale.

Acest lucru te ajută în căutarea slotului care ţi se potriveşte cel mai bine dar nu îţi dă indicii clare despre şansele tale de reuşită. În momentul în care ai selectat un slot trebuie să afli câteva informaţii vitale despre acesta.

Producătorii au obligaţia să publice datele tehnice ale slotului dar nu o fac la vedere, ci numai dacă acţionezi un anumit buton. Acest buton este identificat în butonul cu litera i, cel care odată apăsat dă indicii clare despre şansele tale reale de a câştiga.

Vei găsi acolo cea mai importantă caracteristică, cea de RTP. Cu cât acest procentaj este mai mare cu atât banii care se întorc în buzunarele jucătorilor sunt mai mulţi. Atenţie însă, un RTP mare nu garantează câştigul dar este clar că îţi îmbunătăţesc şansele de a fi rentabil pe termen lung în faţa slotului selectat.

Concluzie

Păcănelele sunt atât de populare datorită simplităţii lor dar mai ales pentru câştigurile pe care ţi le pot ceda în numai o secundă. Dar cum trebuie bani ca să le obţii îţi sugerăm să abordezi slotul cu atenţie, să joci responsabil şi să faci întotdeauna o muncă de cercetare din care să îţi dai seama despre şansele tale reale de succes. Acest lucru nu îţi garantează un câştig colosal dar în mod cert că te va ţine în bugetul alocat jocului şi că te va feri de dobândirea unei dependenţe nocive faţă de jocurile de noroc.

Publică un comentariu

Comentariu