Ora de Mediaș
Știri în direct

Încă 22 de decese din cauza coronavirusului – În România sunt 601 morți

Roman 300

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, sâmbătă seara, că încă 22 de persoane infectate cu noul coronavirus au decedat. În total, în România, sunt 601 de morți.

Este vorba de un bărbat de 50 ani din județul Călărași, care era internat la „Matei Balș” în secția ATI și care mai suferea de HTA, obezitate, ulcer gastric cu un episode de hemoragie digestivă în 2008. Acesta a murit sâmbătă.

Un alt bărbat de 70 ani din județul Hunedoara, internat în Spitalul Municipal Hațeg, a murit tot sâmbătă. Acesta mai avea BPOC, HTA, diabet zaharat tip II și obezitate.

O femeie de 63 ani din județul Salaj, care suferea de obezitate, a decedat la Spitalul Județean de Urgență Zalău.

Tot în spitalul din Zalău era internat și un bărbat de 52 ani, care a murit sâmbătă. Acesta mai avea sechele AVC și obezitate.

Potrivit GCS, un bărbat de 57 ani din județul Teleorman, internat inițial în Spitalul Municipal Roșiori, apoi la Spitalul Colentina București, a murit sâmbătă. Bărbatul mai suferea de boală cardiovasculară, flutter atrial, HTA.

Un alt bărbat de 86 ani din județul Suceava, asistat într-un cămin de bătrâni, a murit vineri în Spitalul Județean de Urgență Suceava. Acesta mai suferea de fibrilație atrială cronică.

Tot vineri a fost…

Citește în stiri din România

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet