Lucrările de reabilitare a rețelei de apă și canalizare demarate în Cartierul Gura Câmpului din Mediaș continuă, conform programului de execuție, pe străzile Turda și Marțian Negrea, acolo unde vechea rețea de canalizare din tuburi de beton va fi înlocuită, după cum urmează:

– strada Turda, pe o lungime de 176 ml, între strada Luduș și strada Turda nr. 6, se înlocuiesc conductele de canalizare din Tuburi de Beton cu o vechime de peste 50 de ani, cu conducte noi din Polipropilenă cu diametrul de 300 mm.

– strada Marțian Negrea, pe o lungime de 761 ml, între strada Nucului și strada Codrului, se înlocuiesc conductele de canalizare din Tuburi de Beton cu o vechime de peste 50 de ani, cu conducte noi din Polipropilenă cu diametrul de 300 mm.

Așa cum am comunicat anterior, în cadrul „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunile Mediaș, Agnita și Dumbrăveni, județul Sibiu”, cu finanțare nerambursabilă din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene, prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, Compania APA TÂRNAVEI MARI desfășoară, în prezent, lucrări la rețeaua de apă și rețeaua de canalizare în municipiul Mediaș, în cadrul contractului ATM-CL-01 „Reabilitare și extindere rețele de apă și de canalizare, conducte de aducțiune și gospodărie de apă în Municipiul Mediaș”. Antreprenorul executant al acestor lucrări este Asocierea dintre S.C. GEIGER TRANSILVANIA S.R.L. (Leader),

S.C. LUDWIG PFEIFFER (Asociat), iar valoarea contractului este de 133.262.972,39 lei fără TVA. Durata de execuție a contractului este de 31 luni.

Lucrările derulate în Cartierul Gura Câmpului prevăd reabilitarea rețelei de apă pe străzile: Baznei, Toamnei, Pe Cetate, Păltiniș, Tineretului, C. I. Parhon, 1 Decembrie, Grădinarilor, Aleea Sovata, Merilor, Istria, Aleea Eforie, Luduș, Tomis

și reabilitarea rețelei de canalizare pe străzile: Baznei, Marțian Negrea, Toamnei, Nucului, Pe Cetate, Păltiniș, Tineretului, C. I. Parhon, 1 Decembrie, Grădinarilor, Aleea Sovata, Merilor, Aleea Borsec, Aleea Eforie, Cluj, Govora, Turda, Luduș, Tomis, Titus Andronic.

Lucrările de pe străzile Turda și Marțian Negrea se adaugă lucrărilor de reabilitare a rețelelor de apă potabilă și a rețelelor de canalizare aflate în derulare în Cartierul Gura Câmpului, pe următoarele străzi:

– Rețele de apă potabilă: străzile Luduș, Tomis, Istria, C.I.Parhon și Tineretului.

– Rețele de canalizare menajeră: străzile 1 Decembrie, Luduș, Cluj, Tomis, C.I.Parhon și Tineretului.

”Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere, asigurându-vă că toate lucrările sunt realizate în beneficiul comunității noastre și în mod direct al dumneavoastră, al consumatorilor finali.

În cazul întreruperilor furnizării apei, ca urmare lucrărilor programate, clienții din zonele afectate vor fi anunțați cu cel puțin 24 ore înainte, prin publicarea de anunțuri pe website-ul www.apatarnavei.ro și pagina de Facebook a companiei, cât și în presa locală. Cu toate acestea, apariția unor avarii pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi prevăzută și este însoțită, de regulă, de întreruperea imediată a furnizării apei. În consecință, în astfel de situații, anunțarea întreruperii furnizării apei este ulterioară sistării efective a alimentării cu apă.

Compania APA TÂRNAVEI MARI face eforturi susținute pentru a anunța și remedia cât mai operativ avariile, în scopul informării utilizatorilor asupra zonei afectate și orei estimate pentru reluarea serviciului, la parametri normali.

Pentru solicitări și sesizări, vă rugăm să ne contactați la adresa de email office@apatarnavei.ro și la numărul de telefon 0269 845 919, urmând indicațiile audio.” transmit reprezentanții ATM Mediaș.

Publică un comentariu

Comentariu