Ora de Mediaș
Știri în direct

Investiții importante la Liceul Teoretic Axente Sever din Mediaș

La Liceul Teoretic Axente Sever din Mediaș, numărul claselor a crescut începând din acest an, fapt pentru care este necesară folosirea coprului de clădire ”C”, neutilizată de foarte mult timp, având un sistem de încălzire format din sobe clasice de teracotă, care nu mai pot asigura o temperatură corespunzătoare în sălile de clasă în timpul sezonului rece.

Aceste sobe de teracotă dotorită vechimii lor nu mai prezintă siguranța  în exploatare, deoarece sunt crăpate și există riscul de egajare a monoxidului de carbon în sălile de clasă.

Liceului medieșean are nevoie de o isntalație termincă nouă interioară care asigură necesarul de căldură pentru coprul C al clădirii școlii.

Înstalația etermina este compusă din două microcentrale murale cu triaj forțat având o putere de 60 KW feicare având capacitate cumulată a centralei termice de 120 kw, un vas de expansiune, un boiler, pompe de circulație a agentului termic, corpuri de încălzire din tablă tip panel legate între ele cu țeavă de cupru de diferite grosimi.

Valoarea totală a obiectivului de investiții este de 287.980,51 de lei.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet