Ora de Mediaș
Știri în direct

Veste bună pentru medieșeni – Douăzeci de străzi vor avea canalizare nouă

În cadrul obiectivului de investiții ”Reabilitare rețele de alimentare cu apă potabilă și rețele de canalizare pluvială în Municipiul Mediaș – cartier Vitrometan”, 20 de străzi vor fi reabilitate și modernizate.

Se propune reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă și a sistemului de canalizare pluvială pe 20 de străzi din cartierul Vitrometan, după cum urmează: străzile Iacob Pisso, Alba Iulia, Arieș, Blajului, Vlădeasa, Libertății, Câmpeni, Lupeni, Rovinari, Lotru, Vidrar, Călugăreni, Milcov, Bucium, Sadu, Dorobanți, Vaslui, Calafat, Sebeș și strada Cibin.

În prezent, strada Iacob Pisso dispune de rețea de alimentare cu apă și rețea de canalizare menajeră nouă, doar rețeaua de canalizare pluvială este veche. Starea tehnică a rețelei de canalizare pluvială din cartierul Vitrometan – strada Iacob Pisso analizată prin această doocumentație este total necorespunzătoare exploatării.

Pe strada Iacob Pisso au fost finalizate lucrările de reabilitare a rețelei de gaze naturale urmând să se reabiliteze și infrastructura rutieră, lucrere menită să îmbunătățească gradul ce confort a lucrărilor din zonă.

Lucrarea de reabilitare a infrastructurii rutiere se va realiza după lucrările de reabilitare a rețelei de apă vechi care fac legătura cu străzile Sebeșului, Blajului și Alba Iulia și rețeaua de canalizare pluvială.

Valoarea totală a obiectivului de investiții este de 637.754,41 de lei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet