Ora de Mediaș
Știri în direct

LIVE ACUM Iohannis despre politicieni – „În Parlament am văzut un spectacol sinistru, un festival deplorabil”

Roman 300

Președintele Klaus Iohannis a spus, marți, în cadrul unei conferințe de presă, că a văzut în Parlament „un spectacol sinistru, un festival deplorabil instrumentat de aceiași politicieni care și înainte de criză au avut un comportament destul de nociv și cert demagogic”. Șeful statului a precizat că nu toți politicienii au dorit să fie de partea care se ocupă de îngrădirea epidemiei.

[This post contains video, click to play]

„Nu toți politicienii au dorit să fie de partea care se ocupă de îngrădirea epidemiei, de partea care se ocupă de români. Avem un contraexemplu mare cât Casa Poporului. Contraexemplul este Parlamentul și modul în care unele partide și unii lideri au înțeles și înțeleg să folosească această nenorocire pentru câștigul lor electoral în această oră de critică. În Parlament, fie că s-a lucrat în sistem video sau la distanță, fie că s-au adunat unii, am văzut un spectacol ciudat, un spectacol sinistru, aș zice un festival deplorabil instrumentat de aceiași politicieni care și înainte de criză au avut un comportament destul de nociv și cert demagogic”, a spus Iohannis.

Președintele a spus că oamenii care au lăsat România fără bani acum vor să risipească ceea ce a rămas. De asemenea, Iohannis acuză reprezentanții PSD că vin cu inițiative populiste.

„Oamenii care au lăsat România fără bani, banii românilor au fost risipiți de guvernele pesediste. Acești bani au fost risipiți în loc să fie investiți acolo unde aduceau un câștig pentru toată țara. Este trist ca după ani și ani de guverne pesediste…

Citește în stiri din România

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet