Polițiștii din Sibiu și Mediaș, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au făcut percheziții la locuințele unor medieșeni bănuiți de evaziune fiscală. Prejudiciul estimat în această fază a anchetei este de 1.000.000 de lei.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din I.P.J. Sibiu, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, au efectuat marți, 27 artie două percheziții domiciliare în municipiul Mediaș, într-un dosar de evaziune fiscală.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2015 – 2018, trei persoane, cu vârste între 40 și 50 de ani, din municipiul Mediaș, ar fi obținut venituri din prestări servicii de consultanță medicală pe care nu le-ar fi evidențiat în contabilitate, în scopul sustragerii de la plata obligațiilor fiscale, în cauză fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 1.000.000 de lei.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate documente extracontabile și aproximativ 193.000 de lei. Cercetările continuă, în vederea stabilirii și documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză. La acțiuni au participat și luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu.

 

 

 

Publică un comentariu

Comentariu