UPDATE Perchezițiile au vizat administratorii unei clinici particulare din Mediaș- Centrul Medical de Elită. Medicii care vin aici au un contract de prestări servicii cu clinica. În urma consultațiilor se încasau sumele prevăzute pentru aceste servicii medicale dar pe care, apoi, cei doi administratori, nu le declarau în contabilitate.

Știre inițială: Polițiștii din Sibiu, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au efectuat percheziții la locuințele unor persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de 1.000.000 de lei, prin evaziune fiscală.

Marți, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din I.P.J. Sibiu, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, au efectuat două percheziții domiciliare în municipiul Mediaș, într-un dosar de evaziune fiscală.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2015 – 2018, trei persoane, cu vârste între 40 și 50 de ani, din municipiul Mediaș, ar fi obținut venituri din prestări servicii de consultanță medicală pe care nu le-ar fi evidențiat în contabilitate, în scopul sustragerii de la plata obligațiilor fiscale, în cauză fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 1.000.000 de lei.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate documente extracontabile și aproximativ 193.000 de lei.

Cercetările continuă, în vederea stabilirii și documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

La acțiuni au participat și luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu.

Source

Sursa

Join the Conversation

1 Comment

 1. Câtă lume bolnava într-un orășel de provincie….
  Oare ce populație are orașul Mediaș?
  Cât de cunoscută era clinica?
  Câți medici erau zilnic la acea clinică?
  Cât ar costa o consultație la clinică?
  Când s-a deschis clinica?
  V-ați pus vreodată întrebarile acestea ?
  Acesta este jurnalism?
  Cat de imbecili cei care vă si cred….

Publică un comentariu

Comentariu