foto Pixabay

Joi, 16 martie 2023, la sediul Primăriei din Muncipiul Mediaș a avut loc ședința extraordinară a Consiliului Local Mediaș care s-a desfășurat prin videoconferință.

Pe ordinea de zi a ședinței extraordinare se află și proiectul privind aprobarea documentației de urbanism PUD Proiect Pilot ”Construcție creșă mică” str. Blajului fn și însușirea raportului privind implicarea și conultarea publicului.

Din punct de vedere juridic, terenul pentru care s-a inițiat planul urbanistic de detaliu, se află în intravilanul municipului Mediaș, domeniul public al municipiului Mediaș, str. Blajului fn, identificat prin extrasul CF Mediaș nr. 102134 nr. top 4731/1/1/3/1/1/3 nr. cad 2094 cu suprafața de 3.000 de metri pătrați.

Accesul se realizează direct din strada Blajului, parcela studiată ocupând un front de circa 44 de metri la drumul public. Pentru a asigura locurile de parcare necesare se vor prevedea o serie de spații supreterane în interioul parcelei – un parcaj de serviciu, respectiv de scurtă durată, cu o capacitate totală de circa 11 locuri, din care 2 locuri pentru persoanele cu dizabilități.

Accesul pietonal se realizează prin intermediul unui pachet de trepte, respectiv a unei rampe exterioare. Se vor amenaja spații verzi plantate cu rol decorativ (gazon, arbuști și arbori) precum și un spațiu de recreere și activități exterioare.

Publică un comentariu

Comentariu