Un caz de îmbolnăvire cu nou coronavirus a fost înregistrat în această dimineață, al 30-lea caz la nivel național. Este vorba de o femeie, 43 ani, contact al pacientului care a fost internat în Spitalul Dimitrie Gerota. Ea este medic din spital.

Ministerul de Interne a făcut, marţi, precizări cu privire la cazul bărbatului infectat cu coronavirus de la spitalul Dimitrie Gerota din Bucureşti, scrie Digi24.

El are 60 de ani, este pensionar al MAI din 2015 și lucrează la ADP sector 4. În 5 martie, el a fost internat pentru a doua oară în spital, cu simptome diferite de cele uzuale la infectarea cu coronavirus, însă le-a dezvoltat la trei zile de la internare.

Bărbatul declarase pe propria răspundere că nu călătorise în afara ţării, când de fapt s-a întors în țară din Israel în data de 26 februarie. La momentul internării, pacientul numărul 17 a declarat și semnat în formularele de consimțământ că nu a călătorit în afara țării în ultimele 2 luni.

În urma anchetei epidemiologice, s-a constatat că acesta a împărțit mărțișoare în data de 2 martie la Amenajarea Domeniului Public sector 4.

În prezent, sediul ADP Sector 4 este închis, după ce pacientul numărul 17 a intrat în contact cu peste 120 de persoane.

În data de 3 martie,…

Citește în stiri din România

Publică un comentariu

Comentariu