Un caz de îmbolnăvire cu nou coronavirus a fost înregistrat în această dimineață, al 30-lea caz la nivel național. Este vorba de o femeie, 43 ani, contact al pacientului care a fost internat în Spitalul Dimitrie Gerota. Ea este medic din spital.

Actualizare:

Un bărbat de 42 de ani care a venit din Veneția în 2 martie a fost confirmat, miercuri, cu noul coronavirus. Potrivit Grupului de Comunicare Strategică (GCS), în România sunt în prezent 31 de cazuri confirmate. GCS a anunțat că bărbatul de 42 de ani din Iași a revenit în țară, din Veneția, în data de 2 martie, iar debutul bolii ar fi fost în 4 martie.

„Este vorba de un bărbat, 42 ani, confirmat în Iași, debut pe 4.03, internat pe 10.03, revenit din Veneția în 2.03”, anunță GCS. În prezent, bărbatul este internat la Spitalul de Boli Infecțioase. În prezent, în România sunt confirmate 31 de cazuri de coronavirus.

Ministerul de Interne a făcut, marţi, precizări cu privire la cazul bărbatului infectat cu coronavirus de la spitalul Dimitrie Gerota din Bucureşti, scrie Digi24.

El are 60 de ani, este pensionar al MAI din 2015 și lucrează la ADP sector 4. În 5 martie, el a fost internat pentru a doua oară în spital, cu simptome diferite de cele uzuale la infectarea cu coronavirus, însă le-a…

Citește în stiri din România

Publică un comentariu

Comentariu