Primăria Municipiului Mediaș oferă peste jumătate de milion de lei grădiniței Piticot pentru reabilitarea instalației electrice.

La Grădinița cu Program prelungit Piticot, instalația electrică interioară se află într-o stare avansată de uzură și nu a fost concepută pentru consumul actual de energie electrică, prezentând un real pericol pentru utilizatori cât și pentru siguranța aparaturii folosite.

Principalele defecte semnalate de-a lungul timpului au fost întreruperea circuitului electric, defectarea tabloului de distribuție, defecte la prize, întrerupătoare precum și intalația de iluminat.

Prin acest proiect se propune aducerea instalației electrice aferente clădirii la stadardele și performantele impuse de normele tehnice și din punct de vedere al eficienței. Astfel se vor realiza circuite noi de iluminat și prize; se vor monta corpuri de iluminat cu LED; se vor monta tablouri electrice noi; se va realiza o instalație nouă detectare; semnalizare și avertizare în caz de incendiu; se va realiza iluminatul de securitate pentru evacuare; se va realiza o instalație de protecție impotriva descărcărilor atmosferice.

Valoarea totală a obiectivului de investiții este de 578.566,45 de lei inclusiv TVA.

Publică un comentariu

Comentariu