FOTO arhivă

Un nou restaurant KFC se deschide joi, în zona de food de la Shopping City Sibiu. Acestuia se alătură nume precum Taco Bell, Salad Box sau Gyros King.

Așadar, începând de joi, gurmanzii vor pute urca la nivelul 1 al centrului comercial, unde vor descoperi aripioarele picante, alături de clasicul sos de usturoi KFC, vestiții taco de la Taco Bell, sandvișurile Dabo Doner, platourile Pep&Pepper, variatele combinații de la Salad Box, carnea de curcan de la Mesopotamia, aromele grecești ale Gyros King și cele orientale de la Yummi Yang, precum și dulciurile de la Meso’s.

În viitorul apropiat vor fi adăugate 4 noi branduri: Insieme, Chef, Al Hamra și Jack’s Burger. În plus față de mixul culinar, etajul 1 va mai găzdui și un InMedio, precum și Casino Million.

Și, cum o astfel de ocazie trebuie sărbătorită, întreaga zi va fi un party continuu. Startul se dă încă de la deschiderea centrului comercial, de către un DJ care va mixa nu mai puțin de 11 ore la noul etaj – food court. Preț de o oră, între 18:00 și 19:00, locul acestuia va fi luat de Maria Cojocaru&The Swingers, care promit un concert electrizant. Iar de la 19:00 continuă spectacolul cu cel mai talentat și premiat barman român: Valentin Luca. Bartending Flair este denumirea show-ului în cadrul căruia sticlele, paharele și diferitele arome sunt amestecate în aer pentru a se transforma în cele mai spectaculoase cocktail-uri.
Mai multe detalii despre evenimentele ce au loc în cadrul Shopping City Sibiu pot fi aflate și de pe site-ul Shopping City Sibiu sau pagina de Facebook.

Publică un comentariu

Comentariu