Ora de Mediaș
Știri în direct

Scandal la Gaz Metan după plecare lui Iordănescu – Jucătorii rămân neplătiți

E scandal mare la Mediaș! Plecarea lui Edward Iordănescu a fost picătura care a umplut paharul, iar în toată această situație principala vină se pare că o are Ioan Mărginean, președintele echipei.

Surse demne de încredere din cadrul echipei au dezvăluit pentru Gazeta Sporturilor că de aproape trei luni de zile între Mărginean și Iordănescu jr. nu mai exista niciun fel de dialog. Totul a pornit după o ceartă aprinsă, un scandal monstru care a avut loc în club între cei doi. Mărginean a refuzat să plătească primele și bonusurile jucătorilor pentru calificarea în play-off-ul Ligii 1, scrie GSP.

“A fost o ședință extrem de aprinsă la club! Mărginean nu știa cum să facă să nu plătească primele jucătorilor după calificarea în play-off, dar plângea pe la televizor de bucurie pentru performanța clubului. Într-o zi l-a chemat pe Iordănescu să discute, iar în momentul în care Edi a auzit că nu vrea ca primele să se plătească a început scandalul. Au fost țipete mari, s-au trântit ușile!”, spun surse de la Mediaș pentru Gazeta Sporturilor.

“Din acel moment Iordănescu nu a mai avut niciun contact cu Mărginean. Edi și-a apărat jucătorii și și-a dorit ca ei să-și primească banii, pentru că era munca lor și meritul lor că au ajuns în play-off”
sursele GSP de la Mediaș

Scandalul s-a auzit până în vestiarul echipei, acolo unde jucătorii se pregăteau de antrenament. Dar la revenirea antrenorului în cabină, niciunul nu a deschis subiectul.

“Existau restanțe mari la jucători, iar Mărginean a încercat tot timpul să le amâne în speranța că în vară când unii vor dori să plece, să-i facă să renunțe la o parte din banii lor! El nu voia să le dea sumele jucătorilor în totalitate. Băieții au muncit pentru primele alea! Cum să-ți bați joc de ei când au făcut performanță la echipă?!”, mai spun sursele Gazetei.

Primăria spune stop finanțării
Mai mult, zilele trecute, primarul din localitate, Gheorghe Roman, dar și oficialii Transgaz au transmis mesaje clare că nu vor mai vira niciun leu în conturile echipei până când Ioan Mărginean, președintele echipei nu-și va da demisia din funcție.
“Au dat semnale clare că s-a terminat cu finanțarea. Sunt deciși pentru moment să nu mai vireze niciun ban în conturile cluburi până când Mărginean nu va demisiona”, au mai spus cei din interiorul echipei pentru GSP.

Contactat de Ora de Mediaș, președintele clubului Gaz Metan, Ioan Mărgineanu nu a putut fi contactat. Din sursele noastre, din cauza insolvenței Primăria Mediaș nu a putut susține financiar clubul medieșean.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet