Ora de Mediaș
Știri în direct

Ședință extraordinară, miercuri, la Primăria Mediaș – Patru proiecte pe ordinea de zi

Consilierii locali din municipiul Mediaș se întâlnesc online miercuri, 23 septembrie 2020,  pentru a dezbate ședinta extraodinară a Consiliului Local.

Ședința se va desfășura prin videoconferință, folosind aplicația electronică WEbex Cisco. Pe ordinea de zi, sunt patru proiect de hotărâere.

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului ”Îmbunătățirea calității vieții și a mediului urban în municipiul Mediaș II”, cod SMIS 126074 și a cheltuielilor legate de proiect.

2. Proiect de hotărâre privind acordarea unor premii pentru elevii care au obținut rezultate deosebite la examenul național de bacalaureat în sesiunea iunie-iulie 2020.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului propriu de venituri și cheltuieli al municipiului Mediaș și a bugetelor unor instituții și servicii publice finanțate integral sau parțial din venituri proprii, precum și rectificarea listelor obiectivelor de investiții și a programului de investiții publice pe grupe de investiții și surse de finanțare pe anul 2020.

4. Proiect de hotărâre privind atestarea inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul public al municipiului Mediaș.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet