Semineul intodeauna a reprezentat principalul obiectiv decorativ in orice casa, inca din vremuri stravechi jocul focului atragea atentia prin caldura si ambianta comfortabila pe care o crea. Indiferent de stilul casei tale, un semineu poate fi integrat in orice spatiu cu usurinta.

Deoarece tot mai multi proprietari isi doresc sa vizualizeze focul din mai multe unghiuri si sa aibă o vedere mai larga, aleg semineul pe colt.

Semineul pe colt este alegerea ideală, atat pentru o casa moderna, dar si pentru locuinte ce au un stil clasic sau rustic. In ultimii ani semineul pe colt a devenit tot mai apreciat si ales pentru completarea locuintei, fiind parte din decor fara a ocupa mult spatiu. Poate fi completat de rafturi sau elemente decorative, dar si de banci pentru crearea locului cozy preferat din intreaga locuinta.

Desi este un trend actual, semineele pe colt sunt disponibile intr-o varietate de optiuni precum: seminee pe colt cu sticla continua(frontala+stanga/dreapta), modelele tip tunel cu laturi paralele fata + spate sau modele cu sticla pe colt si stalp despartitor la mijloc. Aceste modele de focare pentru seminee pe lemne sunt disponibile atat din fonta sau din otel captusite la interior cu samota, dar si in variante preasamblate sau prefabricate cu imbracaminte speciale: metalica, ceramica sau piatra. Poti alege atat versiunea standard, cat si versiunea premium, atat cu deschidere normala a usii cat si cu sistem de deschidere verticala a usii – fiind o gama variata de modele pentru toate buzunarele.

Mai jos iti prezentam modele de seminee construite cu focare avand sticla pe doua laturi:

Seminee SAMOTATE cu doua fete: frontala + laterala, cu sticla continua

Acest tip de semineu este prevazut cu sticla continua, fara intrerupere de stalp despartitor la mijloc. Este modelul cel mai cerut de pe piata, avand specificatii ridicate de performanta precum un randament ridicat, sticla tremorezistenta si o garantie de 5 ani.

Seminee de FONTA cu sticla pe colt

Semineele pe colt se afla in topul preferintelor romanilor, fiind o varianta mai accesibila ca si pret insa cu o putere calorica mare si o perferomanta ridicata. Unul dintre avantajele acestui model de focar semineu cu doua fete il reprezinta lipsa de investitii odata ce a fost montat, dar si caldura oferita la scurt timp dupa aprinderea focului in incinta.

Semineele cu sticla pe doua laturi, din gama premium HOXTER

Semineele cu doua fete ale brandului HOXTER sunt unele dintrele cele mai calitative si cunoscute la nivel mondial, fiind dotat cu tehnologie avansata de fabricare si o atentie sporita la detalii. Sunt prevazute cu sticla dintr-o bucata, cu geam dublu la majoritatea modelelor, iar proprietarii au posibilitatea de a-si alege culoarea samotei interioare, iar cea neagra fiind alegerea ideala pentru un design exclusivit si de efect.

Seminee din fonta cu sticla pe doua laturi si stalp despartitor la mijloc

Unul din semineele pe colt cu un pret de achizitie mai mic, fara a face rabat la calitate sau performanta, insa doar o alegere a unui focar cu un design diferit. Acestea fiind potrivite pentru cei care doresc un semineu cu design clasic sau rustic, si sunt potrivite pentru a fi amplasate in cabane, case de vacanta, pensiuni – pentru ca tu sa te bucuri de o vedere mai buna asupra focului si autenticitate!

Seminee MODULARE cu sticla pe colt, prefabaricate sau preasamblate

 Pentru ca tehonologia a avansat, semineele modulare reprezinta inovatia zilelor noastre – ideale perfecte pentru persoanele care doresc sa evite constructia unui semineu de la zero. Acestea sunt compuse din 2 laturi si imbracaminte metalica disponibila in mai multe culori, dar si forme sau linii perfecte – fiind produse proiectate la laser, cu posibilitate de model semineu incalzire toata casa sau mai multe camere.

Montaj rapid, usor si fara deranj, deoarece sunt modele mai compacte la preturi atractive!

Seminee tip TURN cu sticla pe doua laturi

Seminee de tip turn sunt ideale pentru pentru spatiile care nu permit constructia unui semineu mare; Insa iti doresti sa te bucuri de imaginea flacarilor create de un semineu cu design spectaculos cu sticla mai mare pe verticala decat pe orizontala.

SOBE tip semineu cu sticla pe colt

Datorita faptului ca tehnologia a avansat acum poti alege o SOBA cu 2 laturi de sticla, chiar daca pare greu de crezut, EXISTA sobe pe colt ce ofera o vizibilitate buna asupra focului. Are design modern si este usor de asamblat, fiind ideala pentru cei care nu doresc constructia unui focar semineu fonta.

Seminee cu focar tip TUNEL pe colt cu doua laturi de sticla paralele: fata + spate

O alta categorie de seminee cu 2 fete de sticla, care este tot mai apreciata in randul proprietarilor, datorita designului exclusivist si a posibilitati de a fi amplasat in mijlocul livingului sau intre doua incaperi intr-un perete despartitor. Dispune de o vedere mare asupra focului, datorita deschiderii generoase, dar si avantajul de a incalzi doua incaperi in acelasi timp si alimentarea pe ambele parti.

Seminee pe GAZ cu sticla pe colt

Semineele pe GAZ sunt solutia optima pentru cei care locuiesc la bloc, si isi doresc sa se bucure de ambianta si caldura degajata de un semineu. Ofera un plus de confort, fara grija depozitarii lemnului sau alimentarii, acestea avand avantajul de fi controlate din telecomanda sau smartphone, pentru ca tu sa te bucuri de confort si jocul flacarilor adevarate.

Astfel, semineele pe gaz reprezinta varianta cea mai buna pentru apartamente, fara a necesita cos de fum sau intretinere. Sunt disponibile intr-o varietate de stiluri, forme si modele.

Alege si tu sursa de incalzire potrivita pentru tine si familia ta, dintr-o gama varianta de modele de seminee sau sobe, cu design modern si sticla pe 2 laturi. Toate modele prezentate mai sus sunt disponibile pe Pefoc.ro, dar si alte categorii sau modele de seminee, sobe, termoseminee, gratare pentru gradini sau cosuri de fum pe site-ul lor, precum si informatii de sezon: uscare lemn de foc, cea mai buna soba de pe piata sau termosemineu versus centrala pe lemne!

Publică un comentariu

Comentariu