Piata de seminee din Romania este tot mai bogata. Insa, in acest domeniu termic, nu doar a vinde e important, ci si a face lucrurile comercializate sa functioneze – optim si la parametri excelenti! Pentru a oferi servicii de inalta calitate este nevoie de multa pricepere si cunostinta, care se poate acumula doar in timp si doar de la profesionisti.

Un astfel de exemplu il regasim la Semineesimon. Asa ca daca vrei sa cumperi un semineu in Mures si sa beneficiezi si de un montaj corespunzator, la cele mai inalte cerinte si standarde in domeniu, apeleaza cu incredere!

Alaturi de un meserias profesionist vei stabili toate detaliile, zona unde poate fi amplasat  semineul, tinand cont de toate aspectele locuintei tale precum pozitia cosului de fum, grinzi, pereti, geamuri, usi, etc. Construirea unui semineu este complexa, astfel trebuie gandit de la inceput pana la sfarsit in functie de cerinta clientului, de spatiul si volumul care trebuie incalzite, ideea sau modelul semineului ales, de aceea cel mai important rol in realizarea corecta a constructiei semineului ii este atributia specialistului.

Meseriasul este cel care te va indruma pentru alegerea potrivita a unui anumit focar semineu in Mures. Se vor stabili calculele necesare puterii calorice, si astfel va fi schitata prima imagine cu proiectul in privinta ideilor ce urmeaza a fi puse in practica, dar si costurile alocate materialelor.

“Experienta. Profesionalism. Seminee de la A la Z!” acesta este sloganul acestui meserias. Cu o experienta de peste 15 ani, Seminee Simon va ajuta sa aveti semineul ideal, de la proiectarea acestuia, masurare la fata locului, pana la construirea propriu-zisa si finisarea acestuia. Toate serviciile sunt oferite de o echipa tanara, profesionista si deschisa sa accepte noi provocari de fiecare data.

Ce iti ofera?

Seminee personalizate, fara sabloane. Adica modele de seminee personalizate, realizate in functie de diferite criterii, cum sunt: spatiul, necesitatile si dorintele clientului, designul locuintei, rezultatul fiind unic si special. Cu personalitate!

Servicii de calitate, mentenanta si siguranta. Fiind oricand la dispozitia clientilor si oferind ajutor in alegerea si comandarea produselor potrivite. Ofera suport permanent pentru produsele din catalog, oricand ai nevoie! Ofera servicii de intretinere a semineelor si a cosurilor de fum pentru toate lucrarile realizate de echipa tehnica, folosind doar echipamente profesioniste.

Cel mai important, o varietate de modele de semineu si termosemineu in Mures, sobe pe lemne, cuptoare de gradina si gratare de curte. Executa la comanda si tinand cont de nevoile si preferintele clientului toate tipurile si stilurile de seminee: rustice, moderne, clasice, traditionale sau chiar ultramoderne!

Publică un comentariu

Comentariu