foto: arhivă

Trei șoferi s-au ales cu dosar penal în weekend după ce au fost prinși conducând băuți la Mediaș, Axente Sever și Alma.

În 1 iunie, în jurul orei 19.00, în municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus în Piața Mitropolit Andrei Șaguna de către un localnic în vârstă de 47 de ani. „Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În aceeași zi, în jurul orei 18.30, în Axente Sever, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Copșa Mică au oprit pentru control un autoturism condus pe DN 14 de către un cetățean străin, în vârstă de 59 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

A doua zi, dis-de-dimineață, în jurul orei 06.00, în localitatea Alma, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu l-au testat alcoolscopic pe șoferul unui autoturism condus pe strada Principală, un localnic în vârstă de 28 de ani. Rezultatul testării cu aparatul din dotare a fost de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cazurile polițiștii efectuează cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Publică un comentariu

Comentariu