Surpriză la Mediaș. Tânărul, care la volanul unui BMW Seria 7 a ucis un alt tânăr în timp ce gonea cu bolidul pe Șoseaua Sibiului, a fost reținut de Poliție și va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunerea de arestare preventivă. Mihai Lukacs este acuzat de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

MANIA VITEZEI: Șoseaua Sibiului din Mediaș folosită noaptea la curse ilegale până a venit tragedia

Inițial, tânărul a fost lăsat în libertate, deși faptele erau deja cunoscute din seara zilei 5 august, când a avut loc tragedia. Decizia reținerii a venit însă abia astăzi. Sâmbătă, 5 august, în jurul orei 23:45, un Andrei Moga, un tânăr de 23 de ani și-a pierdut viața în timp ce traversa o trecere de pietoni nesemaforizată. Alte două persoane au fost aproape de moarte.

Impactul a fost atât de puternic încât trupul victimei a fost găsit la 65 de metri de locul accidentului.

Din informațiile Ora de Sibiu, inițial în cursă au fost implicate trei autoturisme, un BMW Seria 7, un BMW Seria 5 și un Audi A4 combi de culoare albă. Startul cursei a pornit undeva de la intrarea în Mediaș dinspre Sibiu, către centrul orașului. Potrivit unor surse, cei trei bolizi apar în înregistrările camerelor instalate la benzinăriile de pe Șoseaua Sibiului.

 

 

Publică un comentariu

Comentariu