Ora de Mediaș
Știri în direct

Șoferul căutat de poliţie la Mediaş – Este vorba de o femeie

O femeie care a lovit cu mașina pe care o conducea o fetiță de 11 ani, în Mediaș, județul Sibiu, este căutată de polițiști, care au făcut publice imagini surprinse de camerele de supraveghere în care se vede accidentul, dar și faptul că femeia a oprit pentru scurt timp, apoi a plecat.

Potrivit Poliției Mediaș, accidentul s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Mediaș, iar femeia care conducea mașina a oprit pentru scurt timp, după ce a accidentată fetița, apoi a plecat.

VEZI ȘI – VIDEO Momentul accidentului de pe Șoseaua Sibiului. Șoferul fugar căutat de poliție

„În jurul orei 21.20, în timp ce traversa partea carosabilă pe trecerea pentru pietoni, marcată și semnalizată corespunzător, o minoră în vârstă de 11 ani, localnică, a fost acroșată de un autoturism condus pe banda a doua a sensului Sibiu – Mediaș, persoana aflată la volanul mașinii continuându-și deplasarea după o oprire scurtă în zona producerii evenimentului”, spun polițiștii medieșeni.

Copila accidentată era era însoțită de sora sa, în vârstă de 8 ani, iar fetele au plecat acasă după accident. Câteva minute mai târziu, părinții au anunțat ce li s-a întâmplat copilelor și au solicitat intervenția unui echipaj medical care a transportat fata la Spitalul Municipal Mediaș.

CITEȘTE ȘI – FOTO: Un șofer fuge după ce lovește o fetiță pe trecerea de pietoni pe Șoseaua Sibiului

Medicii au considerat că nu este necesară internarea.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mediaș au făcut verificări și au vizualizat înregistrările camerelor de luat vederi existente în zonă, însă, până în prezent, autoturismul și persoana aflată la volan nu au putut fi identificate, astfel că solicită sprijinul cetățenilor care pot oferi detalii. Singurul lucru știut este ceea ce au spus fetele, respectiv că la volan se afla o femeie.

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet