În perioada 29 decembrie 2018- 02 ianuarie 2019, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu s-au aflat, zilnic, la datorie pentru asigurarea protecției și siguranței cetățenilor.

În această perioadă, salvatorii sibieni au gestionat un număr de aproape 200 de situații de urgență. Echipajele SMURD din cadrul ISU Sibiu au intervenit pentru acordarea asistenței medicale și a primului-ajutor calificat în 172 de situații de urgență medicale. Cele mai multe urgențe medicale au fost înregistrate în data de 2 ianuarie, în număr de 46.

Aceleași echipaje s-au mobilizat și urmare a 3 accidente rutiere, soldate cu câte o victimă rănită ușor. Echipajele de pompieri din cadrul subunităților inspectoratului au participat la 9 misiuni de stingere a incendiilor izbucnite la coșuri de fum, resturi menajere, un stand de legume, un autoturism, un tablou electric și o anexă gospodărească.

Din fericire, nu au existat victime, iar incendiile au fost localizate și lichidate în scurt timp de la sosirea pompierilor. De asemenea, pompierii sibieni au asigurat măsuri de apărare împotriva incendiilor pe timpul desfăşurării focurilor de artificii organizate cu ocazia sărbătoririi ,,Revelionului 2018” în Piaţa Mare din municipiul Sibiu.

Publică un comentariu

Comentariu