Sărbătorile de iarnă nu sunt complete fără un brad de Crăciun. Pe lângă faptul că acesta aduce spiritul Crăciunului în orice locuință, este și simbolul pe care îl recunoaștem încă din copilărie.  Un brad de craciun schimbă complet fiecare sărbătoare de iarnă, făcându-ne mult mai atenți la cei din jurul nostru și la nevoile familiei noastre. Tocmai din acest motiv, stă în responsabilitatea noastră să îl alegem pe cel mai bun pentru noi, fie el un brad de Craciun fals sau unul natural. În timp ce între cele două variante există diferențe destul de remarcabile, cu ajutorul celor mai bune practici vei putea să ai parte de fiecare model în parte o perioadă mai lungă de timp. Rămâi alături de noi și descoperă toate informațiile de care ai nevoie pentru a prelungi durata de viață a unui brad de craciun natural!

  1. Durata medie de rezistență a unui brad de Crăciun natural

De îndată ce este tăiat și adus acasă, un brad de craciun natural reușește să împrospăteze întreaga locuință. Acest lucru este datorat miresmei sale incontestabile, care se diferențiază de orice alt miros, aducând spiritul Crăciunului chiar la noi acasă. În medie, un brad de craciun natural rezistă o perioadă de până la cinci săptămâni, în situațiile în care acesta este bine îngrijit. Mai mult decât atât, este esențial ca și starea acestuia la momentul achiziției să fie una de excepție, astfel încât bradul să nu își piardă mult prea repede din rezistență. Bineînțeles, în cazul în care bradul de craciun natural este plantat deja în ghiveci, te-ai putea aștepta ca existența acestuia să fie una mult mai îndelungată. După Crăciun, îl poți replanta în grădină, unde să îi oferi mai mult spațiu și pământ de care are nevoie.

  1. Alegerea bradului de Crăciun natural

Nu toți brazii de craciun naturali au o rezistență care se întinde pe o perioadă de cel puțin cinci săptămâni. Pentru a te bucura de această caracteristică, este esențial să optezi pentru un model cât mai sănătos. Indiferent că îl achiziționezi din depozit, dintr-un magazin online sau de la o fermă de brazi, asigură-te că acesta este sănătos și viguros. Pentru asta, este esențial ca modelul spre care optezi să fie depozitat într-o locație cu umbră. Ulterior, este indicat să iei o ramură cu ace în mâini și să vezi dacă acesta din urmă rămâne în mâna ta atunci când îl atingi. De asemenea, dacă ești adeptul brazilor artificial, poți să găsești o gamă vastă de modele direct pe www.brazicraciun.net.

  1. Bradul de Crăciun trebuie udat în mod constant

Pentru a avea parte de un brad de craciun viguros și foarte sănătos, este esențial să îl uzi frecvent. Din moment ce acesta a fost tăiat, rădăcinile lui nu mai pot găsi apă în pământ astfel încât să obțină nutrienții de care are nevoie. În lipsa apei, bradul tău de Crăciun nu va rezista mai mult de două săptămâni, nici măcar până la sărbătorile de iarnă.

Bucură-te de un brad de craciun natural sau artificial, știind cum să îl îngrijești în mod corespunzător!

 

 

Publică un comentariu

Comentariu