Ora de Mediaș
Știri în direct

Trei centre de vaccinare anti covid la Mediaș – Primăria a stabilit unde vor funcționa

Primăria orașului nostru a a anunțat marți că în municipiul Mediaș se află în curs de amenajare trei centre de vaccinare anti COVID, acestea fiind situate la Sala Sporturilor „Octavian Șerban“, la sala de sport a Școlii Gimnaziale nr. 5 și la fosta Casă de Oaspeți a municipiului, situată pe strada Cuza Vodă.

Pe lângă locuitorii Mediașului și ai satului aparținător Ighișu Nou, aceste trei centre vor deservi, în faza 2 de vaccinare, și localități din nordul județului: Blăjel, Bazna, Dârlos, Brateiu, Micăsasa, Șeica Mică, Axente Sever, Valea Viilor, Târnava, Moșna, Șeica Mare și Copșa Mică.
„În urma dialogului purtat cu reprezentanții Instituții Prefectului și ai Direcției de Sănătate Publică Sibiu am stabilit să amenajăm la Mediaș trei puncte de vaccinare împotriva COVID 19. Cele trei puncte vor funcționa la Sala Sporturilor „Octavian Șerban” de pe strada Lotru, la sala de sport a Școlii Gimnaziale nr. 5 din cartierul Gura Câmpului și la fosta Casa de Oaspeți de pe strada Cuza Vodă. Fac precizarea că Sala de Sport „Octavian Șerban” va fi amenajată corespunzător până la sfârșitul acestei săptămâni, iar celelalte două în cursul lunii ianuarie”, a declarat primarul Mediașului, Gheorghe Roman, pentru site-ul primăriei Mediaș.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet