Un bărbat și o femeie, din Daneș au fost cautați de autoritățile din Germania, pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz de încredere și fraudă informatică.

„La data de 25 februarie a.c.,poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale,împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr.10 Sighişoara au desfăşurat o acțiune, în urma căreia au identificat un bărbat, de 41 de ani şi o femeie, de 38 de ani, ambii din localitatea Daneş, județul Mureș, care erau urmăriţi internaţional” a declarat purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Mures, Emanuela Rugina.

Pentru depistarea celor în cauză, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Mures Emanuela Rugina cei doi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu Mureş, care a emis o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Curții de Apel Târgu Mureş, pentru a fi dispuse măsurile legale.

Publică un comentariu

Comentariu