Primăria Sibiu a prezentat în detaliu ceea ce se va întâmpla cu stadionul Municipal. Arena va fi complet modernizată în următorii doi ani și o să aibă o capacitate de 19.000 locuri, toate pe scaune. Tribunele vor fi acoperite în totalitate, iar pista de atletism va fi una complet refăcută. Totul costă peste 72 milioane lei.

În 2017 municipalitatea a contractat prima etapă de modernizare a Stadionului Municipal, un contract de 8,2 milioane de lei care prevede: reabilitarea tribunei oficiale, a peluzei cu vestiare, a pistei de atletism și a gardului de împrejmuire a acesteia, precum și demolarea tribunelor degradate care vor fi ulterior reconstruite. Lucrările vor începe în martie și se vor încheia până la finele acestui an.
“Continuăm să investim în sport pentru că recunoaștem importanța acestuia în creșterea calității vieții pentru locuitorii orașului nostru. De la deschiderea sălilor de sport și a curților școlilor și liceelor pentru asociațiile și cluburile sportive și amenajarea unor zone de sport în parcuri și în cartiere și până la modernizarea Stadionului Municipal, Primăria Sibiu finanțează substanțial sportul, în limitele legilor și a bugetului existent. Vom contracta a două etapă de modenizare a Stadionului, principala bază sportivă a orașului, care se va transforma într-un spațiu modern pentru evenimente sportive”, a explicat luni Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Stadion modernizat…

Sursa

Publică un comentariu

Comentariu