Ora de Mediaș
Știri în direct

VIDEO: Imagini șocante la Hunedoara – Polițiști și jandarmi atacați cu pietre

Scene șocante sâmbătă la Hunedoara. Mai mulți polițiști și jandarmi au fost atacați de un grup de oameni, în timp ce verificau dacă sunt respectate măsurile impuse prin ordonanțele militare. Șapte persoane au fost duse la audieri fiind cercetate pentru ultraj și distrugere.

Poliţiştii au fost atacaţi cu pietre şi obiecte contondente, iar două maşini de poliţie au fost avariate cu pietre de către o parte dintre locuitorii unui cartier din Hunedoara, scrie Agerpres.

Pe imaginile distribuite pe reţelele de socializare se vede cum poliţiştilor li se adresează cuvinte grele. De asemenea, un bărbat loveşte cu cotul în geamul unei maşini de poliţie care are oglinda laterală smulsă. Pentru calmarea spiritelor, poliţiştii au tras un foc de armă în plan vertical.

Slået op af Alina Diana Hanganu i Lørdag den 18. april 2020

„Urmare a incidentelor semnalate în cartierul Micro 6 din municipiul Hunedoara, la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie şi jandarmerie. O parte dintre persoanele implicate în aceste incidente au fost reţinute şi conduse la sediul poliţiei, urmând a fi audiate cu privire la comiterea infracţiunilor de ultraj tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere, întrucât două dintre autospecialele de poliţie…

Citește în stiri din România

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet