Zece sibieni, printre care și o femeie, se află pe lista persoanelor căutate de către polițiștii din întreaga țară. Sibienii sunt acuzați de diferite infracțiuni, de la înșelăciune, la viol, la proxenetism, dar printre ei se află și persoane dispărute. Dacă însă reușiți ceea ce polițiștii nu au putut încă, adică să îi zăriți pe undeva, sunați la cea mai apropiată secție de poliție.

Ciocan Cosmin Lucian este născut în 1990, iar în anul 2011 a comis o tâlhărie pentru care care un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Meșter Paul Florin este din Dumbrăveni și este născut în anul 1974. Este căutat pentru a face închisoare după ce a fost condamnat pentru viol.

Morariu Tiberiu Florin, din Sibiu, născut în 1984, este condamnat la 5 ani de închisoare pentru înșelăciune.

Trif Mihai Marcel este un sibian căutat de mulți ani de polițiști pentru că este acuzat de proxenetism. Este născut în 1951.

Kis Marton Gyozo este din Mediaș, năsut în 1981. Este condamnat la 15 ani de închisoare pentru procurare, deținere și introducere în țară a drogurilor de mare risc în vederea comercializării.

Dilo Romulus Feri este născut în Sibiu în anul 1981, dar domiciliază în Sighișoara. În anul 2008 a dispărut de acasă și de atunci nu a mai fost văzut.

Sandor Iasmina Ileana este condamnată la 7 ani de închisoare pentru tâlhărie. Este născută în anul 1985 la Sibiu.

Ganea Ștefan este un bărbat din Valea Viilor, născut în anul 1928. Acesta a plecat de la domiciliu și de atunci- anul 2008- nu a mai fost văzut.

Burcsa Csaba este născut în Târgu Mureș, dar locuia la Mohu. Acesta este căutat din 2004, atunci când a dispărut de la domiciliu. Este născut în anul 2002.

Schuster Roland Daniel s-a născut în 1959 în Laselea, județul Sibiu, dar locuia în Târgoviște. A fost condamnat la 4,6 ani de închisoare pentru înșelăciune.

Source

Sursa

Publică un comentariu

Comentariu