E.ON Dialog își deschide porțile și îi invită pe sibieni să cunoască o echipă tânără și entuziastă din care și ei ar putea face parte!   Cei interesați pot lua parte la Ziua Porților Deschise în perioada 22-23 noiembrie, la sediul companiei din Sibiu,  aflat pe Șoseaua Alba Iulia 40, în incinta Cibinium Office Building.

Hai să-ți cunoști viitorii colegi!

Evenimentul se va desfășura în două zile diferite, 22 – 23 noiembrie, începând cu ora 16:30. Sibienii vor avea ocazia să viziteze sediul E.ON Dialog din Sibiu, să discute cu experți în domeniu și să afle poveștile angajaților. Totodată, în cadrul evenimentului, vizitatorii vor afla detalii despre serviciile oferite de E.ON Dialog și avantajele de care beneficiază angajații companiei.

La final, toți participanții vor avea parte de o surpriză!

Locurile sunt limitate!

Înscrierile la eveniment se pot face accesând următoarele link-uri:

Fii parte din echipa E.ON Dialog!

E.ON Dialog, parte din grupul E.ON Energie Germania, caută vorbitori de limba germană, nivel mediu sau avansat, pentru toate departamentele sale din Sibiu, Mediaș și Sebeș. Compania răsplătește mereu performanța, se asigură că angajații au parte de un mediu de lucru plăcut, au oportunități interne de dezvoltare și echilibrul între muncă și viață personală este respectat.

Angajații sunt recompensați cu bonusuri de performanță și vânzări, prime de sărbători și evenimente de echipă. De asemenea, compania oferă asigurare privată de sănătate și abonament sportiv 7Card. Programul de lucru este hibrid, angajații având posibilitatea să lucreze de acasă sau de la birou!

Dacă ești interesat de un job la E.ON Dialog, poți trimite CV-ul la adresa de e-mail: recutare-dialog@eon.com.

Detalii suplimentare afli atât la evenimentul Ziua Porților Deschise, cât și la numărul de telefon 0770 300 900. Pentru a fi la curent cu noutățile E.ON Dialog, accesează paginile online ale companiei de Facebook și Instagram.

Publică un comentariu

Comentariu