Ora de Mediaș
Știri în direct

Soluția ideală ca să funcționeze eficient șemineul de acasă

Roman 300

Cu siguranță că vă doriți ca șemineele achiziționate și coșurile de fum să funcționeaze cu o eficiență maximă. Un lucru foarte important pe care trebuie să îl știți este că eficiența ține în mare măsură și de faptul dacă sunt folosite accesoriile ideale. Alegerea potrivită a componentelor este un factor de care trebuie să țineți cont neapărat, la fel ca și atunci când alegeți sursa de încălzire.

PEFOC iti ofera o gama generoasa de accesorii rustice, moderne sau clasice pentru orice tip de soba sau semineu pe lemne. Asa ca, daca iti doresti un semineu complet echipat si bine intretinut alege componentele potrivite pentru sursa ta termica sau pentru hornul de fum, la un raport calitate – pret excelent!

Poate ca par neinsemnate sau pe un plan secundar, dar adevarul e ca accesoriile sunt adesea foarte importante. Asa este si in cazul accesoriilor pentru seminee si sobe pe lemne. Sunt indispensabile, utile si practice pentru buna functionare si intretinere a unei surse de caldura, precum si pentru cosul de fum al acesteia, indiferent ca vorbim de cosuri de fum din inox sau cosuri ceramice.

”La pefoc.ro cine acceseaza aceasta categorie de produse si beneficiaza de o gama completa de accesorii rustice, moderne sau clasice pentru semineul sau centrala termica simpla sau cu gazeificare, legata la caloriferele din locuinta”, spun cei de la PeFoc.

Solutii multiple la preturi atractive

Oferta de la PeFoc cuprinde instrumente pentru aprindere, cum sunt: lichid aprins focul, tablete, pastile inflamabile, cuburi sau solutie speciala, dar si diferite concentrate, prafuri, pudre, spray si solutii pentru curatarea incintei focarului si a hornului de evacuare a fumului, ideale pentru indepartarea depunerilor de gudron si/sau funingine.

”De asemenea, punem la dispozitia clientului tot felul de ustensile si accesorii semineu din fier forjat pentru manipularea, depozitarea (cos de lemne, suporti, etc) si transportul lemnului si a altor combustibili, pentru confortul asigurat de acestea (suporti de ustensile, cosuri de lemne sau aspirator de cenusa etc.). Nu uitam nici de consumabilele principale, fara de care un semineu nu ar functiona corect – sticla de semineu, banda termorezistenta de etansare a usii, gratarele din fonta sau placile de vermiculita. In final, cele mai mici detalii sunt si vitale: componentele de racord si tubulatura de admisie, elementele de admisie a aerului si cele ce tin de hornul de fum, suportii de focare, toate acestea iti sunt necesare. Alege ceea ce ai nevoie, rapid si ieftin!”, ne-au mai explicat specialistii de la PeFoc.

Pentru un semineu trainic si un cos de fum functional la parametrii optimi, cei de la www.pefoc.ro iti stau la dispozitie si cu un complet kit de curatat cosul de fum si pentru efectuat mentenanta regulata a hornului, prin seturile cu tije flexibile si perii super-rezistente pentru curatarea depunerilor de pe canalul de evacuare al fumului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet