Campania “Banca de Alimente” un proiect iniţiat în 2009 de către Crucea Roşie Română, având ca partener reţeaua de magazine Carrefour, revine si in acest an la Medias, pentru a oferi sarbatori mai frumoase celor nevoiasi.

Crucea Roșie anunță faptul că medieșenii pot dona diferite alimente în cadrul Băncii de Alimente pentru a le face o mică bucurie persoanelor și familiilor aflate în dificultate, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

. Campania presupune colectarea de alimente greu perisabile pentru a sprijini persoanele cu venituri insuficiente, copiii cu dizabilităţi din familii sărace, familii cu copii mulţi și vârstnici. Proiectul Crucii Roşii Române, Banca de Alimente, face parte din campania internaţională de colectare de alimente, coordonată de Fundaţia Carrefour, care se desfăşoară simultan în 10 ţări în care grupul Carrefour este prezent.

. Locuitorii municipiului de pe Târnava Mare sunt invitați să se alăture acestei campanii, donând alimente în coşul amplasat în incinta magazinului Carrefour Piaţă, după casele de marcat. Coşul este marcat cu logoul campaniei. Alimente greu perisabile recomandate a fi donate sunt mălai, făină, zahăr, ulei, orez, griş, fasole, mazăre uscată, linte, arpacaş, lapte praf, conserve de orice fel, paste făinoase, cereale, musli, produse instant, băuturi, biscuiţi, napolitane, ciocolată, hrană pentru bebeluşi, fructe uscate. De asemenea, cei care doresc să doneze o sumă de bani o pot face în contul Crucii Roșii Române, Filiala Sibiu-Subfiliala Mediaș deschis la BCR: RO 61 RNCB 0232 0360 6293 0001. Banca de Alimente un proiect iniţiat în 2009 de către Crucea Roşie Română, având ca partener reţeaua de magazine Carrefour

Publică un comentariu

Comentariu